Bautrans 2000 Kft. | H - 2700 Cegléd Budai út 42. | Tel.: 06 20 320 8971 | Fax: 06 53 500 693 | Írjon nekünk!
Kapcsolat
Jármű figyelő
A Bautransról
  Nyelv:
TEHERGÉPKOCSIK
PÓTKOCSIK
FÉLPÓTKOCSIK
FELÉPÍTMÉNYEK
 

 

 
Bautrans haszonjármű

Ügyvezetői köszöntök

Köszöntöm Önt a Bau-Trans használt haszonjármű Internetes kereskedésében! Nyujtó Jánosnak hívnak, a cég ügyvezető-tulajdonosa vagyok. Megtiszteltetés számomra, hogy ellátogatott hozzánk. A Bau-Trans használt haszongépjármű kereskedése rendelkezik Magyarország legnagyobb használt haszonjármű raktárkészletével!
Jelenlegi készletünk több mint 100 használt haszonjármű (tehergépkocsi, pótkocsi, félpótkocsi, felépítmény). Minden haszonjárművet saját import útján hozunk be Nyugat Európából, leginkább Németországból. Az általunk importált haszonjárműveket műszakilag átvizsgáljuk és az esetleges hibák javítása után értékesítjük csak járműveinket.

 

Alváz átalakítási szolgáltatásunkFarkas Richard Bautrans haszonjármű telephely vezető

Üdvözlöm Farkas Richárdnak hívnak, a Bau-Trans használt haszonjármű kereskedés telephely igazgatója vagyok. Cégünk több mint tíz éve sikeresen foglalkozik használt teherautók eladásával. Folyamatosan növeltük készletünket és bővítettük szolgáltatásainkat is. Ezek közül is kiemelkedő alváz átalakításunk, mely lehetővé teszi, hogy rendkívül rövid határidővel alakítsunk át alvázakat akár billencsre, darusra stb. Természetesen egyedi igényeket is kielégítünk.

Helyszíni lízing ügyintézés
Ha Ön nem kíván vagy nem tud készpénzért vásárolni de vállalkozásának szüksége van egy megbízható használt haszongépjárműre, akkor helyszínen intézünk lízinget is. 6 bankkal vagyunk kapcsolatban, így több ajánlatból tudja kiválasztani az Önnek legjobban megfelelőt. Természetesen a választásnál tapasztalatainkkal segítjük döntését.

 

Rugalmas nyitva tartás 
Rugalmas nyitva tartásunkkal (hétfőtől - szombatig 7-18-ig vasárnap ELŐZETES EGYEZTETÉS ALAPJÁN! várjuk Önt is. Nézze meg aktuális járműveinket, tájékozódjon, kérdezzen bátran!

Kérdése van? Tegye fel most az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon vagy hívjon bennünket telefonon. Állunk rendelkezésére!

Az Ön neve:
Cég neve:
E-mail címe:
Üzenete, kérdése, kérése:

Használ haszonjármű értékesítés

A www.bautranshaszonjarmu.hu a Bautrans 2000 csoport tagja. | 2006 Bautrans 2000 Kft. | © Minden jog fenntartva.
Profitaktív Web

Haszonjarmű adás-vétel? Hívd Richardot most!

Használt haszonjármű beszámítás

Használt haszonjármű teljeskörű ügyintézés

Használt haszonjármű finanszirozás ügyintézés

Használt haszonjármű alváz átalakítás igény szerint